Är du en affärsinriktad CFO som vill vara nyckelperson i PanLinks tillväxtresa? Vi söker en nytänkande person som ska utveckla finansfunktionen till nästa nivå och vara bollplank till VD.

Personen vi söker har erfarenhet av processutveckling, business controlling, ledarskap och redovisning i en internationell, tillverkande miljö. Rollen som CFO är bred och har både operativa och strategiska inslag.

Tjänsten är belägen på det familjära kontoret i Malmö. Du arbetar nära och rapporterar till VD. Du ingår i PanLinks ledningsgrupp och har personalansvar för ekonomi, HR och IT. Resor i huvudsak till verksamheten i Polen ingår i rollen.

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 

  • Leda bokslutsarbete inklusive årsredovisning
  • Leda finansiering-, budget- och prognosarbete
  • Rapportering till ägare och styrelse
  • Affärsinriktat controllingarbete
  • Optimera finansiella processer och rutiner inom bolaget
  • Delta och presentera tillsammans med VD på styrelsemöten
  • Utvärdera och genomföra eventuella företagsförvärv tillsammans med VD

Vem söker vi?

Vi söker en kommunikativ och analytisk person med stort affärsintresse som trivs i en dynamisk miljö. Du är en pedagogisk ledare med intresse för ledarskap och tycker om att se människor växa. Vi tror att du har en akademisk examen och har erfarenhet från en liknande roll i ett internationellt tillverkande bolag. Som person är du handlingskraftig och engagerad och motiveras av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser även att du har goda kunskaper i redovisningsregler såsom IFRS och K3. Sist men inte minst kan du affärssystem, rapporteringsverktyg och Excel.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar PanLink med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703–755075 eller kristina.bennet@mpya.se alternativt Per Cato på 0703-009729 eller per.cato@mpya.se.